Dankbaarheid in Servië

Aleksander Subotin, onze broeder uit Servië vraagt om ons gebed voor zijn gemeente en dankbaarheid over de wonderen die er gebeuren!

Beste broeders en zusters, hierbij wat nieuws over ons werk. Wij zijn erg dankbaar voor onze bediening in Tovarisevo. Er komen zoveel mensen, dat we geen ruimte hebben voor allemaal, de ruimte om diensten te houden is te klein. Bid voor ons dat we een grotere ruimte zullen krijgen. Van deze huisgroep hebben zich vijf mensen laten dopen. 

 

 

 

 

 

 

In Tovarisevo gebeuren mooie dingen. Hier het getuigenis van onze zuster Marija.

Zij kreeg tien maanden geleden kleinkinderen, een mooie tweeling. Toen de baby's twee weken oud waren, heeft de vader zijn vrouw en de kinderen geslagen. Hij brak het hoofd van een van de baby's. Het hoofdje lag open en de doktoren hebben hun best gedaan het te opereren. Vader kreeg vijf jaar gevangenisstraf.

Maand na maand kreeg de baby problemen. Ze kon geen woord zeggen en was totaal stil. Na controle zei de dokter dat ze snel weer geopereerd moest worden, ze wilden het hoofdje weer open maken.

Onze zuster Marija vroeg ons te bidden dat God een wonder zou doen. Dus we gingen bidden. En dinsdag hoorden we.... God is groot! Toen de dokter het kindje onderzocht, zei de baby haar eerste woordje: ‘Mammie’. Iedereen was geschokt. Meer onderzoek volgde en de dokter besloot dat de operatie niet doorging. Halleluja!

Ik ben de Heer zo dankbaar voor mijn goede helpers Mirco en oom Dragan. Zij preken in de meeste dorpen en zij dienen met heel hun hart. De mensen respecteren hen. 

 

 

 

 

 

 

Willen jullie bidden voor onze bediening in Tovarisevo? Dank God ook voor de genezing van deze jongen, zie foto. Na zestien maanden is hij vrij van kanker. In het begin zei men dat hij snel zou sterven. We hebben zoveel gebeden tot God om hulp en medicijnen, opdat deze jongen in leven kon blijven. Nu gaat hij naar school, geen therapie meer, prijs de Heer voor zijn genezing!!

 

 

 

 

 

 

God zegene jullie. Dank voor jullie hulp. Samen bouwen we Gods koninkrijk.
Aleksander Subotin