‘Tiara’ staat voor klassieke schoonheid in tijdloze sieraden. In onze winkel in het historische stadje Zierikzee vindt u een bijzondere collectie aan stijlvolle sieraden in zilver, goud of een verrassende combinatie daarvan, die door het klassieke ontwerp tijdloos zijn. Hoogwaardigheid en harmonie zijn de belangrijkste kenmerken van de collectie.
Niet alleen klassiek heeft een plaats in Tiara. Moderne sieraden - extravagant en sierlijk - geven het Tiara assortiment een eigentijds tintje. Voor de liefhebbers bieden we daarnaast sieraden die gedecoreerd zijn met edelstenen als toermalijn, aquamarijn, peridoot, amethist, lapis lazuli, granaat, parels en turkoois. Naast de bijzondere collectie, kunt u bij Tiara rekenen op individuele adviezen, uitleg over de herkomst van het sieraad en uitstekende service.

Elk sieraad heeft een geschiedenis. Ook Tiara…
Door bezoeken aan ateliers in Griekenland, raakten we een aantal jaren geleden geïnspireerd door de eeuwenoude technieken, tijdloze stijlvormen en vakkundige ontwerpen die men gebruikt bij het vervaardigen van sieraden. Griekenland is dan ook de bakermat van het sieraad. Eeuwen geleden begonnen vrouwen zich daar te tooien met versieringen van goud en zilver in verfijnde bewerkingen. De innerlijke schoonheid van de edelmetalen had de capaciteit de uiterlijke schoonheid te accentueren.

Met de oorsprong van het sieraad in gedachten, openden we in 2002 Tiara. Onze winkel in een monumentenpand in het hart van Zierikzee, kent inmiddels een groot aantal vaste klanten uit alle windstreken. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel aan de Schuithaven in Zierikzee.